Prosperity Partner - Searching & Matching

Wat doet Prosperity Partner?

Prosperity Partner wil het ontbrekende stuk in de well-being van mensen invullen door op bijzondere en persoonlijke wijze, vraag en aanbod van mensen die op zoek zijn naar een geschikte partner, bij elkaar te brengen. Daar waar dit niet altijd spontaan en natuurlijk ontstaat, helpt Prosperity Partner . Ook voor het toetsen van mogelijk al lopende liefdespartner relatie contacten, kunnen wij u van dienst zijn. Om zoveel mogelijk te voorkomen dat u achteraf (weer) de “verkeerde” partnerkeuze hebt gemaakt.

Door via een exclusieve wijze van search en matching mensen elkaar te laten ontmoeten, met als uiteindelijk doel een serieuze relatie te krijgen.

Dit doen we via gevoelsmatige aspecten, maar ook via een rationele aanpak.

Prosperity Partner is bij uitstek het Life Partner Searching & Matching, en relatiebemiddelingsbureau. Wij helpen u bij het vinden van een levenspartner die past bij uw sociale achtergrond, status, uw niveau, uw waarden en normen systeem oftewel iemand die dezelfde “taal” spreekt. U voelt bij hem/haar de chemie, het voelt als een veilige thuishaven.

Geen onpersoonlijke databank e.d., maar een nieuwe advies- en matchingdiscipline met gedegen evaluatie, bespreken van de diepere levensvragen om zo tot een ideale match te kunnen komen, met professioneel advies, inzet van onderscheidende middelen (om te voorkomen dat we te eenzijdig naar een cliënt en ook naar de mogelijke kandidaten kijken), zit er tijdens de interviews vaak zowel een man (Harry) en een vrouw (Karin) bij. Alleen al hierom onderscheiden wij ons als Prosperity Partner van alle andere bureaus), met specifieke matching en persoonlijke begeleiding, zelfs ook nog na de match.

Wij werken bewust voor een selecte groep van cliënten en nemen dus zeker niet iedere opdracht aan. De potentiële cliënt dient van een bepaald niveau te zijn, met de juiste normen en waarden en hij/zij dient een grote mate van openheid te hebben.

Ons vak is het vinden van de speld in de hooiberg voor bijzondere mensen, die elkaar zonder ons niet gevonden zouden hebben.

Twee mensen weer individueel en samen intens en oprecht gelukkig zijn: daar doen we het voor!