Prosperity Partner - Searching & Matching

Onze uitgangspositie 

Wij zijn een relatiebemiddelingsbureau voor het hogere segment. Prosperity Partner bestaat uit een aantal zeer betrokken professionals met uiteenlopende competenties en levenservaringen die zien dat veel op zakelijk niveau geslaagde mensen, niet op alle vlakken succesvol zijn. En dan met name op het vlak van persoonlijk well-being/prosperity. Hoe succesvol in hun werk/bedrijf, gezond en financieel rijk sommige mensen ook zijn, ze ervaren niet allen dat ze gelukkig zijn doordat er in de persoonlijke/huiselijke sfeer zaken ontbreken. Met name een 'maatje' waarmee men, buiten de zakelijke beslommeringen om, het leven op een aangename wijze kan delen. Prosperity Partner (voor de uitleg van onze naam, zie onder “Uitleg Prosperity) wil hier een belangrijke rol in spelen door op een onderscheidende wijze in de top van succesvol Nederland de juiste mensen met elkaar te matchen.

Situatieschets

'Well-being wordt steeds belangrijker gevonden en is nauw verbonden met persoonlijke groei, het zal alle andere verlangens overbodig maken. Dat betekent dat alle bedrijven die zich hiermee bezighouden zich moeten voorbereiden op de toekomst. Daar waar Wellness vooral gaat over het lichaam (en de geest) gaat well-being verder. Samen genieten van de zon die buiten schijnt, van mooie objecten, mooie stoffen, geuren en kleuren. De trend is begonnen in het hotelwezen, overgeslagen naar het toerisme en je ziet langzamerhand dat het ook andere bedrijven beïnvloedt' (Lidewij Edelkoort).

Dit 'well-being' staat centraal in de werkwijze van Prosperity Partner. Om well-being te bereiken is het nodig een complete balans tussen woon- en leefomgeving, gezonde voeding, lichaamsbeweging, ontspanning en innerlijke rust te creëren. Wellbeing is dé trend van deze eeuw en wordt een steeds belangrijkere succesfactor. Een bedrijf moet daarom de toekomstige behoeften van de consument kennen en meenemen in de ontwikkeling van nieuwe diensten, producten en omgevingen. 

Anders gezegd: well-being is de optelsom van vele zaken. Iemand die zakelijk succesvol is en daar zijn/haar zaligheid in legt en zich van alles kan veroorloven, hoeft niet perse een gelukkig mens te zijn. Niet iedereen kan samenleven met deze mensen. Verhoudingsgewijs zijn veel topmensen alleen of hebben geen “standaard” gezinsleven. Juist op dat laatste gebied wil Prosperity Partner een discrete en zorgvuldige rol spelen door op te treden als partner in Search en Matching.

Uitgangspunten:

  • Well-being staat centraal. Naast een succesvolle baan/bedrijf en gezondheid is een stabiele en gelukkige thuissituatie met een partner/levensgezel de ideale driehoek. Juist op dat laatste terrein zijn velen niet gelukkig. Op een zeer exclusieve wijze (op zeer persoonlijke wijze, discreet en met grote slaagkans en “garantie”) worden de zoekenden met de gezochten door Prosperity Partner gematcht.
  • Personal touch en confidentieel in aanpak.
  • Bundeling van ervaring d.m.v. een multidisciplinair team met telkens man/vrouw koppel dat je begeleidt. Van beide kanten (de mannelijke én vrouwelijke kant) vindt begeleiding plaats door de expertise en ervaring van de teamleden. Om te voorkomen dat we te eenzijdig naar een cliënt en ook naar de mogelijke kandidaten kijken, zit er tijdens de interviews vaak zowel een man (Harry) en een vrouw (Karin) bij. Alleen al hierom onderscheiden wij ons duidelijk als Prosperity Partner van alle andere bureaus.