Prosperity Partner - Searching & Matching

Missie en Visie Prosperity Partner

Missie(wat wil Prosperity Partner betekenen in/voor de wereld?)

Prosperity Partner zoekt voor alleenstaanden (vaak selfmade en bijzondere mensen die over het algemeen zakelijk succesvol zijn) op zeer exclusieve, integere, discrete en persoonlijke wijze een maatje in het leven. Iemand die hem/haar echt gelukkig maakt als levenspartner, een partner van zijn/haar niveau.

 

Visie

Er is ruimte en behoefte aan een partij die aan de bovenkant van de markt, van succesvolle, meestal selfmade alleenstaanden, op exclusieve, discrete en persoonlijke wijze mensen zoekt en met elkaar matcht (totale markt van alleenstaanden momenteel 2,7 miljoen Nederlanders en in 2050 3,7 miljoen).

In deze complexe wereld, waarin we blootstaan aan veel verleidingen, is er vaak bij zakenmensen één schakel die velen missen. Zij zijn op zoek naar harmonie en een duurzame relatie. Een maatje voor het leven, iemand die het leven completer maakt. Er zijn mensen die graag op een onderscheidende en discrete wijze in contact willen komen met een professionele partij om deze well-being behoefte in te vullen en daarmee de ideale partner te vinden.

Ook voor het toetsen van een mogelijke prille liefdesrelatie, kunnen wij u van dienst zijn. Om zoveel mogelijk te voorkomen dat u achteraf (weer) de “verkeerde” partnerkeuze hebt gemaakt.

Wij gaan voor u op zoek naar een nieuwe partner. Een partner/levensgezel die in een bepaalde fase in het leven naast u staat en in voor- en tegenspoed dicht bij u blijft. De gezochte partner hoeft zich niet perse ook door een zakelijke of succesvolle achtergrond te onderscheiden, maar moet vooral matchen.

De kennismaking en het verdere traject verlopen in volstrekt persoonlijke sfeer, m.u.v. de eerste vragenlijst voor de kandidaten.

We werken niet met specifieke leeftijdscategorieën. Iedereen is tenslotte zo oud als hij/zij zich voelt.

 

Prosperity Partner; Het relatiebemiddelingsbureau voor het hogere segment.